首页>>研究合作>>院企合作>>正文
院企合作

Magnum_Semiconductor研发实习生招聘

发表时间:2008-11-05  作者:郭虎  浏览次数:

Magnum Semiconductor 研发实习生(急招)

公司介绍:

Magnum Semiconductor is a leading provider of chips, software, and platforms for consumer entertainment systems and the professional broadcast infrastructure. Magnum provides the tools and technologies for creating, delivering and enjoying video throughout the broadcast infrastructure, around the home, and on-the-go. Magnums chips and software are used in professional video encoders, broadcast transcoders, in-home set-top boxes, consumer DVD recorders, hard-disk based home media centers, digital camcorders, and a variety of in-home and portable media-centered devices.

职位名称:研发实习生

人数要求:4

工作地点:上海

招聘类型:实习生(表现优异可转正式员工)